O Nas

V uredništvu Tralala smo hvaležni, da lahko s pomočjo interneta, omogočimo širši množici ljudi dostop do pomembnih strokovnih informacij o zanositvi, nosečnosti, porodu, razvoju dojenčka in otroka, vzgoji, družini in starševstvu.

Želimo si, da vsi starši (tudi tisti, ki to šele postajajo) na naši strani najdejo vse potrebne informacije, nasvete, izkušnje in raznovrstne članke, ki jih bodo opolnomočili z vsem potrebnim znanjem, ki ga potrebujejo ob prihodu in vzgoji otroka.

V ekipi Tralala se strokovnjaki trudimo vsebino pisati na strokoven, a prijeten in lahko razumljiv način. S predstavljanjem varnih in kakovostnih izdelkov želimo ostati v tesnem stiku z uporabniki in novostmi na slovenskem trgu.

Najdete nas tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Tukaj smo za vas!

Odgovorna urednica Tralala.si:

Petra Boh
univ.dipl.soc.del.

“Poslanstvo spletnega portala Tralala.si je opolnomočiti (bodoče) starše z vsemi informacijami, nasveti in izkušnjami, ki jih potrebujejo ob prihodu dojenčka in vzgajanju otroka. Na strokoven, a lahko razumljiv način.” Petra Boh

Oglasno trženje in celostna podoba Tralala.si:

Rok Krivec
tralala.ekipa@gmail.com

“Nagovorite starša že v času vznemirljivega pričakovanja dojenčka, ob drugi nosečnosti ali pa v obdobju vzgajanja otroka, predstavite svoj produkt vaši ciljni publiki in postanite nepogrešljiv član družine.” Rok Krivec

Svoje želje, predloge in pohvale nam lahko posredujete na tralala.ekipa@gmail.com, z veseljem, bomo prisluhnili vašim idejam. (Lahko pa tudi preko kontaktnega obrazca.)

​​Uredništvo ne odgovarja za vsebine, ki so navedene v oglasnih sporočilih. Na spletni strani so podana različna mnenja avtorjev in strokovnjakov, uredništvo za pravilnosti njihovih mnenj ne odgovarja. Avtorji sami odgovarjajo za skladnost zapisanih trditev.

Informacije na spletni strani Tralala.si so splošne informacije, ki niso nadomestilo za posvet z vašim osebnim zdravnikom, ginekologom ali pediatrom.